divendres, 15 de març del 2013



NACHTSPEKTAKEL – III Esquiada Nocturna Dynafit - Triesports

  A les sis de la tarda arribàvem a l'estació de muntanya de  Vallter  2000 per començar l'esquiada nocturna organitzada pels amics de Triesports i Dynafit. Com havíem quedat, ja ens tenien preparats els  esquis i les pells. 
  Fem un cafè al bar, ja que a fora una lleugera nevada sumada a un vent constant donàven una sensació de fred acusada. Amb una mica de retard per no deixar-nos ningú, a un quart de vuit la quinzena de valents equipats amb tot el material ens acabem d'ajustar els frontals i sortim cap a fora per començar a pujar fins dalt de tot de l'estació. La pujada la comencem amb una llum tènue que de seguida fa que comencem a encendre els frontals. A mesura que anem guanyant altura el vent apreta més i hi ha moments que em costa obrir els ulls pel gel que se m'acumula a les parpelles. Tot i això arribem a dalt amb molt bones sensacions. Ara toca treure les pells i a causa de la meva poca experiència i amb el vent que feia, s'em fa complicat plegar-les bé !! Comencem la baixada per la pista del xalet que ens porta més avall de l'estació i per tant haurem de tornar a fer una pujada un cop arribem a baix. En la baixada disfruto molt, els esquis hem van molt bé i tinc molt bones sensacions fent girs constants i regulars. L'estat de la neu també ajuda ja que tot i ser un pèl dura per les ventades, les reaccions de les fustes em fan sentir molt segur. El vent ja no empipa tant i només la baixada d'intensitat de la llum del frontal a causa del fred fan que no hem deixi portar per les ganes i anar més ràpid del compte. S'acaba la baixada, tornem a posar les pells a els esquis i travessem el pàrquing per anar a buscar el torrent que enfilarem per tornar a pujar. Aquesta pujada és genial, estem a l'esguard del vent, pujem per una zona amb pins i ziga-zagues sense parar. 


Un cop arribem a l'estació decidim pujar un tros més i així farem gairebé un parell d'horetes de sortida i calculem que ens sortiran uns 600 metres de desnivell positiu. Comencem a tenir gana i fem la baixada que ens portarà, ara si, a finalitzar l'esquiada. Una baixada també per fora pistes, amb una neu crosta que fa que pugui treure tot el suc a els esquis Dynafit. 

  Abans de sopar ens mostren les novetats de la propera temporada del material de Dynafit, faig una ullada als nous Se7ven Summits de color verd i al·lucino amb el pes de les botes de competició. Mentre ens posen vídeos d'esquí de muntanya anem sopant tots plegats i donem per acabada la jornada molt contents de participar en aquesta experiència i amb ganes de més.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari !!